Carane njaluk menyang Swarga

- - Sinau carane menyang swarga

- - Sing bakal diijini lumebet ing swarga

- - Syarat Gusti Allah kanggo kita manungsa lumebu ing Swarga

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mungkin sampeyan mikir - Apa kriteria sing dipigunakake Gusti Allah kanggo ngijini manungsa nglebokake Swarga?

Gusti Allah iku kang mutusake sapa sing bakal lumebet ing Swarga.

Lan Panjenengane wis netepake aturan ing Kitab Suci.

Gusti Allah ngandika ing Rum telu:rong puluh telu (3:23) -- "Marga kabeh wong wis padha gawe dosa sarta koncatan ing kamulyaning Allah,"

Saben wong gagal lan ora bisa lumebu ing kamulyaning Gusti Allah ana ing swarga amarga dosa-dosa kita.

Gusti Allah kudu diukum wong kanggo saben dosa padha setya sak urip.  Paukuman iki bakal ana ing neraka lan kanggo kalanggengan.

Nanging Gusti Allah wis digawe cara, supaya sampeyan bisa duwe kabeh dosa panjenengan kaapunten.  Lan cara iki bakal tanpa paukuman langgeng ing neraka.

Ing Yohanes telu:nembelas (3:16), Gusti Allah nggambaraké cara sing Gusti Allah wis kasedhiya.

Yohanes telu:nembelas (3:16) -- "Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng."

Gusti Allah tresna banget marang kita supaya akeh sing Panjenenganipun ngutus Kang Putra, sampurna tanpa dosa Kristus, kanggo mati ing salib kanggo njupuk paukuman kanggo dosa sing wong sing pracaya marang Gusti Yésus.

siji Korinta limalas:telu (15:3) -- "Sabab kang wigati dhewe wus dakluntakake marang kowe, iya kaya kang wus daktampani dhewe, yaiku yen Sang Kristus wus nglampahi seda marga saka dosa-dosa kita, nyondhongi surasaning Kitab Suci, (papat) manawa Panjenengane wus kasarekake, sarta ing telung dinane wus kawungokake, cundhuk karo surasaning Kitab Suci,

Gusti Yesus ana sukses ing mbayar paukuman kanggo dosa liwat kurban ing salib amarga Panjenenganipun wungu saka ing antarane wong mati ing dina katelu.

Lelakone Para Rasul nembelas:telung puluh siji (16:31) -- "Banjur dipangandikani: “Kula aturi pitados dhateng Gusti Yesus Kristus, temah panjenengan badhe wilujeng, panjenengan dalah brayat panjenengan.”"

Lelakone Para Rasul papat:rolas (4:12) -- ""Kaliyan malih boten wonten karahayon wonten ing sintena kemawon, kajawi wonten ing Panjenenganipun, amargi ing sakurebing langit punika boten wonten asma sanesipun ingkang kaparingaken dhateng manungsa, ingkang dados margining karahayon kita.”"

Liwat Yesus, Gusti Allah saiki aturan kawilujengan, kang lagi permanen diampuni saka paukuman langgeng ing naraka lan tinimbang ngetik menyang swarga kanggo manggon tumurun karo Gusti Allah.

Apa sampeyan kepengin imanake Yesus Kristus, yen Panjenengane seda ana ing kayu salib kanggo nanggel paukuman kanggo dosamu lan yen Panjenengane wus wungu saka ing antarane wong mati ing dina katelu?

Yen mangkono, sampeyan bisa nyatake iki ing pandonga marang Gusti Allah saiki, lan sampeyan kudu tulus.

* * * * * * * * * * 

     Duh Gusti, kawula rumaos bilih kawula tiyang dosa lan aku pantes kaukum ing salawas-lawase.  Nanging sapunika kawula pitados dhumateng Gusti Yesus, bilih Panjenenganipun seda ing kajeng salib kangge nampi paukuman dosa-dosa kawula lan bilih Panjenenganipun wungu saking seda ing tigang dinten.  Dadi mangga ngapura kula dosa kawula liwat sedanipun Gusti Yesus ing kayu salib, supaya aku bisa duwe urip langgeng ing swarga.  Matur nuwun.  Amin.

* * * * * * * * * *

Yen sampeyan wis bener-bener ndadekake kapercayanmu ana ing Gusti Yesus Kristus, banjur miturut Gusti Allah ing Kitab Suci, sampeyan nduweni urip langgeng.

Saiki sing duwe urip langgeng ing swarga sing wis diparingaké marang kowé saka Gusti kanggo free, sampeyan pengin sinau lan sinau apa Gusti Allah mulang ing Prajanjian Anyar ing Kitab Suci Suci supaya sampeyan bisa tuwuh lan diwasa ing iman iki.

Yesus seda kanggo sampeyan.  Dadi saiki ing syukur sampeyan kudu manggon kanggo Panjenenganipun.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dokumen iki saka situs web www.BelieverAssist.com.
Kanggo pindhah menyang situs web - ing Inggris.